Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța ABADL a încheiat un acord cu o firmă din Tulcea, în valoare de peste 750.000 de lei (DOCUMENT)

ro

10 Jul, 2023 12:25 951 Marime text


Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a organizat o licitație deschisă privind atribuirea contractului „acord cadru de servicii de revizii tehnice, reparații, inspecții tehnice periodice și vulcanizare autovehicule din parcul auto al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral – SGA Tulcea.”
 
Firma câștigătoare este Valberto SRL, iar costul achiziției se ridică la 756.038,74 de lei.
 
Conform descrierii achiziției publice, serviciile de revizii tehnice, reparații, inspecții tehnice periodice și vulcanizare pentru autovehiculele din parcul auto al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral – SGA Tulcea vor fi prestate astfel:
  • Servicii de revizii tehnice și reparații pentru autovehiculele mai mici de 3,5 tone;
  • Servicii de revizii tehnice și reparații pentru autovehiculele mai mari de 3,5 tone;
  • Servicii de reșapare de pneuri;
  • Servicii de inspecție tehnică.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 
ABADL și Valberto SRL au încheiat acordul cadru în data de 26 iunie 2023. Rezultatul a fost publicat în SEAP pe 7 iulie.
 
Despre Valberto SRL
 
Potrivit datelor de pe termene.ro, Valberto SRL a fost înființată în anul 2001, pe 16 ianuarie. Obiectul de activitate al firmei este „întreținerea și repararea autovehiculelor”. Sediul social este pe strada Mahmudiei nr. 154A, Tulcea.
 
Asociatul societății este Dănuț Pavel. El este asociat unic și, conform termene.ro, are un aport de 1.262.000 de lei la capitalul social.
 
Dănuț Pavel deține și funcția de administrator.
 
Conform termene.ro, Valberto SRL a încheiat 20 de contracte publice, cu autorități contractane precum: Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Regia Națională a Pădurilor Romsilva Administrația Parcului Național Munții Măcinului RA, Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură.
 
La data de 14 august 2022, Valberto SRL încheia un alt contract cu ABADL, fiind vorba de servicii de reparații și revizii tehnice pentru autovehiculele din parcul auto al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. Valoarea achiziției a fost 66.367,4 lei.
 
Firma a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri egală cu 18.116.017 lei, un profit egal cu 1.500.292 de lei și o medie de 58 de salariați.
 
Prin comparație, în 2021, Valberto SRL avea o cifră de afaceri egală cu 12.956.675 de lei, un profit egal cu 1.473.765 de lei o medie de 54 de angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Iată cine va repara autovehiculele Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENT)

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, cumpărare directă în valoare de peste 55.000 de lei. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii