Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru servicii de consultanță în cadrul proiectului modernizare DJ 226, Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu (documente)

ro

04 May, 2020 00:00 3305 Marime text

Administrația județeană a atribuit prin procedură simplificată contractul pentru servicii de consultanţă pentru proiectul “Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria - Mihai Viteazu”. Obiectul achiziţiei îl reprezintă achiziţia publică de servicii de consultanţă, aferente proiectului „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria - Mihai Viteazu”, Cod SMIS 121195, cofinanţat din Fonduri Structurale prin Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Principalele activități constau în acordarea de consultanță Beneficiarului, pe perioda implementării proiectului, în conformitate cu procedurile de implementare impuse de AMPOR, a realizării lucrărilor de construcții, precum și pentru perioada de garanție acordată lucrării ( 5 ani). Consultantul va asigura, pe perioada implementării proiectului o strânsă colaborare între experţii proprii cooptaţi şi reprezentanţii Beneficiarului, ai Antreprenorului, Proiectantului, Supervizorul, contractaţi în cadrul proiectului.

Consultantul are obligaţia să identifice și să transmită membrilor unității de implementare a proiectului (UIP) cele mai bune soluţii, care să contribuie la realizarea obiectivelor proiectului și indicatorilor asumaţi, în condiţiile respectării restricţiilor impuse de utilizarea fondurilor nerambursabile și în conformitate cu cerinţele Contractului de finanţare nr. 4085/26.03.2019.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 729.141 lei.  Câștigătorul contractului este Tehno Consulting Solution SRL.
 

Tehno Consulting Solution SRL, în datele Registrului Comerțului  


Tehno Consulting Solution are sediul social în Pantelimon, Ilfov. Asociat şi administrator al societăţii abonate la contracte cu statul este Benian Gheorghe Bălă. Acesta este asociat şi în Revitalco Management & Consulting SRL, care a derulat mai multe contracte cu primării şi ONG-uri din judeţul Constanţa. În 2013, SRL-ul în care este asociat Bălă a primit un contract pentru realizarea unui studiu de mediu în Constanţa, la solicitarea Asociaţiei Române pentru Dezvoltare Durabilă, care a plătit în schimb 4,4 milioane de euro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Citește și:

Contract privind servicii de supervizare pentru DJ 226, Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu

Consiliul Județean, licitație de 17 milioane de euro pentru modernizarea DJ 226 Corbu-Săcele-Istria-Mihai Viteazu

Consiliul Județean Constanța a solicitat acord de mediu pentru proiectul de modernizare a DJ 226 Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu

Constanța Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, va semna contractele de finanțare pentru modernizarea DJ 226 și DJ 226A
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii