Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru lucrări de construcții de conducte de irigații (document)

ro

13 Oct, 2015 00:15 2072 Marime text
Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații "SP Hinog", din Cernavodă, a atribuit un contract, potrivit anunțului 192908/10.10.2015, privind lucrări de construcții de conducte pentru irigații în cadrul proiectului Modernizarea și Retehnologizarea Infrastructurii Agricole ce apartine O.U.A.I. S.P. Hinog, judeţul Constanţa”. Pentru acest contract urmează a se executa lucrări de amenajare a unei staţii de pompare şi a unui sistem de conducte de lungime totală de 12 824 m. Lucrările sunt detaliate în cuprinsul proiectului tehnic.

Criteriul de atribuire a fost "preţul cel mai scăzut". S-au primit şapte oferte la o valoare estimată de 3.951.261,4 lei. Din cele şapte oferte, doar SC Covatin SRL, cu sediul social pe şoseaua Industrială nr. 3, sediul administrativ 1, birou nr. 3, Constanţa, a câștigat.
Valoarea totală finală a contractului (fără TVA) este de 3.161.150,2 lei.

În 2013, Consilierii locali cernavodeni au aprobat şi instituirea dreptului de uz şi a dreptului de servitute în favoarea Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „SP HINOG“ pentru un teren aflat în proprietatea oraşului, pe care se va amplasa o staţie de pompare în suprafaţă de 20 de metri pătraţi. Lucrarea se va realiza în incinta Uzina de Apă „Dealul Vifor”. În acelaşi timp, Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii „SP HINOG“ i-a fost aprobat şi „dreptul de servitute de trecere pentru reţeaua subterană de conducte”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii