Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:17 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație. MINA Constanța primește un echipament pentru arheologie submersă de la o societate din Argeș

ro

02 Mar, 2021 00:00 2227 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de furnizare echipament proiecție holografică 3D în cadrul proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”-Treasure
  • Echipamentul de proiecție holografică 3D va asigura activitatea Biroului de arheologie submersă din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 187.152 lei
  • Câștigătorul Prodenergo Service SRL din Câmpulung, Argeș

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de furnizare echipament proiecție holografică 3D în cadrul proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”-Treasure.

Obiectul achiziţiei publice îl reprezintă achiziția unui echipament proiectie holografică 3D, necesar activitatilor specifice ce se vor desfasura pe toata durata de implementare a proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”-TREASURE, finantat prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, Prioritatea 1 – Promovarea mediului de afaceri și a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre, Obiectivul Specific 1.1 – Promovarea în comun a mediului de afaceri și a antreprenoriatului în sectoarele turism și cultură.

Achiziția este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor ce revin beneficiarului în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 103382/11.09.2018.

Conform cererii de finantare, echipamentul de proiectie holografica 3D va fi folosit de către specialiștii în arheologie submersă din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Astfel, echipamentul de proiecție holografică 3D este necesar și va asigura buna desfășurare a activității Biroului de arheologie submersă din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, precum și pe cea de cercetare subacvatică, descoperirea/studierea unor zone importante pentru patrimoniul national și cultural, inclusiv promovarea acestora.

Conform cererii de finanțare, echipamentul va fi amplasat în cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța în vederea proiectării de holograme 3D a unui număr de 12 holograme reprezentând situri arheologice submerse.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 187.152 lei.

Câștigătorul Prodenergo Service SRL, are sediul social în Câmpulung, Argeș.
 

Despre Prodenergo Service SRL

Societatea a fost înființată în anul 2005 în Câmpulung, județul Argeș. Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 30.000 lei integral vărsat, compus din 300 părți sociale, fiecare a câte 100 lei.

Asociatul unic al societății este Mădălina Elena Nicolescu iar administratorii sunt Ion Nicolescu și Mădălina Elena Nicolescu.

Domeniul de activitate principal este lucrări de instalaţii electrice.

Pe anul fiscal 2019, situația financiară se arată astfel: o cifră de afaceri de 633.113 lei, un profit net de 86.393 lei și un număr mediu de trei angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii