Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:17 30 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lemings SRL a câștigat un contract de promovare. Beneficiar este Primăria Constanța (Document)

ro

23 May, 2022 00:00 1963 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul de promovare şi informare a proiectului „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Constanţa în vederea gestionării virusului SARS-CoV-2"
  • Valoarea contractului este de 5.410 lei și a fost câștigat de Lemings SRL controlată de Valentin Ionescu
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat de la înființare 771 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.638.074,77 lei
     

 
Primăria Constanța a atribuit un contract de servicii de promovare şi informare a proiectului „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Constanţa în vederea gestionării virusului SARS-CoV-2".

Valoarea contractului este de 5.410 lei, vezi secțiunea „documente” și a fost câștigat de Lemings SRL cu sediul social în Constanța.

Administratorul societății și asociat unic este Valentin Ionescu.
 
Acesta mai apare asociat în Florcris House SRL din București și Nubia Trade din Constanța.
 
Firma înființată în 1999 a raportat pentru ultimul an fiscal, o cifră de afaceri de 1.469.603 lei, profit de 193.219 lei, datorii de 318.790 lei și 7 angajați.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat de la înființare 771 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.638.074,77 lei.
Lemings SRL a mai câștigat contracte de la Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Primăria Techirghiol care vizau promovarea unor proiecte derulate de autoritățile contractante.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Primăria a decis. Lemings SRL din Constanța promovează proiectul de reabilitare energetică a clădirii Colegiului Național Mircea cel Bătrân (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii