Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:15 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Labservice SRL, afaceri cu CNE Cernavodă (document)

ro

01 Jun, 2019 00:00 831 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrică SA a anunțat numele agentului care și-a adjudecat contractul „Servicii de întreținere (preventivă și corectivă) pentru cromatografele de ioni Dionex ICS 5000 din laboratorul chimic, pentru o perioadă de 4 ani, la CNE Cernavodă“. Contractul în valoare de 103.924 de euro a revenit societății Labservice SRL.

Precizăm că persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante sunt: Dan Bigu - director CNE Cernavodă, Adrian Mihai - director de producție, Titina Holobiuc - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director Economic CNE Cernavodă, Carmen Frunza - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Milica Răduță - consilier juridic, Dana Lavinia Vladu-Dinu - consilier juridic, Mariana Laslau - Grup Evaluare Cost, Horațiu Ionescu - inginer șef Departament Planificare Strategică și Achiziții, Florin Georgescu - șef Serviciu Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Mihaela Hada - șef SCM, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Cristian Ion Predescu - șef SPS, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Ileana Tiron - șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări, Daniel Elian Mircea – inginer specialist, înlocuitor de drept șef SASL. Persoanele care au întocmit/avizat/aprobat caietul de sarcini sunt: Adrian Mihai - director de Producție, Cecilia Anghel- șef Secția Chimică, Mariana Chiriac - șef Laborator Chimic
 

Labservice SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul social în Bucureşti, Labservice SRL a luat ființă în anul 2002. Capitalul social subscris de 20.000 lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 lei. Firma este deținută de Lei Anghel Nicoleta Carmen, cu 95% din capitalul social, și Chirtop Ion, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de intermedieri în comerţul cu produse diverse, este Anghel Nicoleta Carmen. În anul fiscal 2016, societatea cu 20 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.929.143 lei și un profit de 127.205 lei.
 
Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 20 de salariați, un profit de 185.552 lei și o cifră de afaceri de 3.222.151 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii