Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La aproape un deceniu de la isteria declanşată de conducerea ISC de la acea vreme Gera SRL urmăreşte evoluţia fenomenelor apărute pe strada Traian (document)

ro

27 Feb, 2020 00:00 3035 Marime text

Firma fostului director al GeoEcoMar, Gera SRL, a încheiat al doilea contract subsecvent de consultanţă pentru Primăria Constanţa. Obiectul contractului-cadru este urmărirea în timp a evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian, tronsonul Poarta 3 - Poarta 4 Port Constanţa. Valoarea contractului-cadru este de 534.400 de lei, iar valoarea celui de-al doilea contract subsecvent este de 133.000 lei (vezi secţiunea Documente).

Vă reamintim că, în urmă cu aproape un deceniu, un crater format în urma unor excavări a îngrozit locuitorii de pe strada Traian. Au trecut peste nouă ani de la isteria creată în rândul locatarilor de pe strada Traian din Constanţa, după ce inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud-Est Constanţa de la acea vreme, Gigi Chiru, susţinea că surparea străzii Traian pune într-un mare pericol blocurile din apropiere. Tot atunci s-a luat măsura închiderii circulaţiei în zonă, după ce un crater se formase pe marginea străzii.
 

Gera SRL, în datele Registrului Comerţului


În martie 2018, Mariana Grigorov, în calitate de asociat unic al societăţii Gera SRL, a luat în Adunarea Generală o hotărâre importantă. Astfel, aceasta s-a retras din firmă, prin cesiunea la valoarea nominală a părţilor sociale a celor 20 de părţi sociale deţinute, a câte 10 lei fiecare, în valoare de 200 de lei, către Glicherie Caraivan, care devine asociat unic şi administrator pe o perioadă nelimitată.
Glicherie Caraivan a fost directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar, sucursala Constanţa.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 


Citeşte şi:

Se analizează evoluţia fenomenelor apărute pe strada Traian Firma fostului director al GeoEcoMar, consultanţă pentru Primăria Constanţa
 
Strada Traian, din nou în pericol? Primăria cumpără servicii de consultanţă pentru evaluarea fenomenelor apărute în zonă

 Glicherie Caraivan de la GeoEcoMar Constanţa, asociat unic în Gera SRL. Când a fost luată decizia

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii