Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:32 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kasandra Impex SRL va furniza motorină euro diesel pentru nave pentru CNAPMC (document)

ro

12 Dec, 2015 15:50 1547 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit prin licitație deschisă contractul „Motorină euro diesel pentru nave, în regim de scutire de la plata accizei”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Kasandra Impex SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 495.000 lei, fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 334.500 lei, fără TVA.
 
Kasandra Impex SRL, cu sediul social în Tulcea, pe strada Spitalului, numărul 18, are un capital social subscris de 50.790 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate.
 
Asociatul unic al firmei este Cristian Antonov ce deține și funcția de administrator, alături de Mirela Atanasof.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii