Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:05 29 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța O firmă din Galați se ocupă de modernizarea drumurilor din Aliman și Dunăreni (DOCUMENT)

ro

05 Jun, 2023 12:01 788 Marime text
 Foto: Unsplash
Primăria Comunei Aliman, județul Constanța a atribuit priun cumpărare directă firmei SC Anarecom Regioserv SRL Galați un contract pentru documentație de proiectare tehnică pentru modernizare străzi și asistență tehnică, în localitățile Aliman și Dunăreni, comuna Aliman, județul Constanța.    
 
 
Valoarea contractului este de 160.000,00  RON (32.274,33  EUR).
 
 
Contractul prevede executarea documentațiilor de proiectare faza PT+ DE + CS, documentație Proiect Tehnic + Caiete de sarcini, documentație Detalii de Execuție și asistență tehnică din partea proiectantului.
 
 
Despre SC Anarecom Regioserv SRL
 
 
Potrivit datelor furnizate de termene.ro, societatea are sediul social în localitatea Galați. Pentru anul 2021 a raportat cifră de afaceri de 2.513.410 lei, profit de 840.729 lei și 8 angajați.
 
Unic asociat și administrator este Nicolae-Viorel Trif. Acesta mai este asociat 50% în cadrul societăților Aliana Team Consulting SRL Galați și Anarecad SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

DRDP Constanța cumpără polimer pentru mixturi asfaltice. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii