Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:36 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iridex Group Salubrizare va ridica gunoiul de la subunităţile Regionalei CF Constanţa (document)

ro

27 Sep, 2016 22:12 2078 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ – SA a atribuit recent un contract în valoare de 52.807,68 lei (fără TVA), firmei SC Iridex Group Salubrizare SRL, prin care aceasta din urmă se angajează să colecteze deşeurile menajere de la nouă subunităţi ale Regionalei de Căi Ferate de la Constanţa.  Cele nouă puncte de locaţii se află în incinta Portului Constanţa.
 
Iridex Group Salubrizare şi-a adjudecat contractul oferind preţul cel mai scăzut (cu 10 bani mai puţin decât valoarea estimată a contractului), însă se pare că a fost şi unicul ofertant. De altfel, licitaţia s-a făcut prin anunţ de participare simplificat/invitaţie de participare.
 
 
Ce spune Registrul Comerţului despre SC Iridex Group Salubrizare SRL
 
 
Iridex Group Salubrizare SRL s-a constituit în anul 2008 și are sediul social în satul Schitu, comuna Costinești. Societatea apare ca având un capital social de 12.560.260 lei, integral vărsat, divizat în 1256026 de părți sociale a câte 10 lei.
 
Conform Registrului Comerțului, firma mamă este Iridex Group Import Export SRL, fondată în 1991, cu sediul în Capitală.
 
SC Servicii Salubritate București SA apare ca asociat persoană juridică în cadrul Iridex Group SRL, cu un aport de capital de 1.822.000 lei și o cotă de participare de aproximativ 14%. Tot ca asociat persoană juridică apare și Iridex Group Import Export SRL, cu 70% cotă de participare și un aport de capital de 8.861.820 lei.
 
Iridex Group Salubrizare SRL are un asociat persoană fizică, pe Olga Anghel, născută în 1948, în București. Ea deține aproape 15% din cota de participare în firmă, cu un aport de capital de 1.876.440 lei. Olga Anghel mai apare la Registrul Comerțului și ca asociat în firma Sun Turism Marea Neagră SRL, cu sediul tot în București. 
 
Administratorului Iridex Group Salubrizare SRL este Dan Tiberiu Anghel, născut în 1977, în București, împuternicit pentru un mandat de patru ani, care expiră în 2020.
 
Firma Iridex Group Salubrizare SRL are ca activitate principală Colectarea de deșeuri nepericuloase.
 
În ultimele luni, firma a mai încheiat contracte de salubrizare și cu unele primării din județul Constanța, precum Primăria de la Negru Vodă sau cea de la Techirghiol.
 
 
În secţiunea Documente este disponibil anunţul de atribuire a acestei licitaţii publice.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii