Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iridex Group Salubrizare SRL mai câștigă un contract de colectare deșeuri și în comuna Comana din județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

09 Feb, 2023 00:00 1391 Marime text
  • Valoarea contractului este de 132.498.32 lei
  • Contractul are ca obiect, prestarea următoarelor activităţi componente ale serviciului de salubrizare: colectarea și transportul deşeurilor menajere reziduale, cantitate estimată la 285 tone și colectarea și transportul deşeurilor menajere reciclabile, cantitate estimată la 14,5 tone
  • Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 198.077.327,53 de lei, potrivit www.confidas.ro
  • În 2021, compania a avut peste 1.100 de angajați, profit de 9.512.528 lei și o cifră de afaceri de 100.059.352 lei
  • În ultimele luni, Iridex Group Salubrizare a mai încheiat contracte similare cu UAT-urile Siliștea, Târgușor, Crucea, Mircea Vodă, 23 August, Aliman, Costinești și Ciocârlia
 
 
 
Primăria Comana a delegat gestiunea activității de colectare separată și transportul separat al deșeurilor menajere și al deșeurilor similare provenind din activități comerciale inclusiv depozitare a deșeurilor municipale companiei Iridex Group Salubrizare SRL.
Valoarea contractului este de 132.498.32 lei.

Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect prestarea de către operatorul economic a următoarelor activităţi componente ale serviciului de salubrizare: colectarea și transportul deşeurilor menajere reziduale, cantitate estimată la 285 tone și colectarea și transportul deşeurilor menajere reciclabile, cantitate estimată la 14,5 tone.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Acționarii Iridex Group Salubrizare sunt Iridex Group, reprezentată de Florin Pascu, societatea Servicii Salubritate București, reprezentată de Cristian Pascu, și Olga Anghel.
 
Firma Iridex Group Salubrizare și-a schimbat sediul din comuna Costinești, satul Schitu, în București, Sectorul 1, Șoseaua București - Ploiești.
 
Potrivit www.Confidas.ro, Iridex Group Salubrizare a fost înființată în 2008 și se ocupă de „colectarea deșeurilor nepericuloase“.
 
Administrator și director general este Dan Tiberiu Anghel.
 
Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 342 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 198.077.327,53 de lei, potrivit www.confidas.ro.
 
În 2021, compania a avut peste 1.100 de angajați, profit de 9.512.528 lei și o cifră de afaceri de 100.059.352 lei.
 
În ultimele luni, Iridex Group Salubrizare a mai încheiat contracte similare cu UAT-urile Siliștea, Târgușor, Crucea, Mircea Vodă, 23 August și Ciocârlia.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Iridex Group Salubrizare SRL a câștigat contractele de depozitare a deșeurilor și în comunele Aliman și Costinești din județul Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii