Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iridex Group Salubrizare, contract câștigat la Primăria Negru Vodă! (DOCUMENT)

ro

17 Feb, 2023 13:03 1649 Marime text
 
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 198766,66 de lei - a fost atribuit societății Iridex Group Salubrizare SRL. Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 340 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 197.615.229,36 de lei.
  • În 2021, compania a avut peste 1.100 de angajați, profit de 9.512.528 lei și o cifră de afaceri de 100.059.352 lei.
  • Iridex Group Salubrizare a mai încheiat contracte similare cu UAT-urile Siliștea, Târgușor, Crucea, Mircea Vodă, 23 August, Cuza Vodă și Ciocârlia.
 
 
Primăria Negru Vodă a delegat gestiunea activităților de sortare, compostare, tratare mecano biologică și depozitare a deșeurilor municipale din UAT Negru Vodă, jud Constanța, fără punerea la dispoziție a infrastructurii.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 198766,66 de lei - a fost atribuit societății Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Contractul are ca obiect, prestarea de către operatorul economic a următoarelor activităţi componente ale serviciului de salubrizare, fără punerea la dispoziție a infrastructurii:
 
Sortarea deşeurilor de hârtie, carton, metal, plastic şi sticlă colectate separat din deşeurile municipale colectate din UAT Negru Vodă în staţii de sortare. Cantitate estimată  - 50 tone.
Tratarea aerobă a biodeşeurilor colectate separate din UAT Negru Vodă în instalaţii de compostare. Cantitate estimată 130 tone.
Tratarea mecano-biologică a deşeurilor reziduale din UAT Negru Vodă în instalaţiile integrate de tratare. Cantitate estimată 1,002.50 tone.
Eliminarea, prin depozitare, a deşeurilor reziduale, a deşeurilor stradale, a deşeurilor de pământ şi pietre provenite de pe căile publice, a reziduurilor rezultate de la instalaţiile de tratare a deşeurilor municipal provenite din UAT Negru Vodă.  Cantitate estimată 691.18 tone.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Potrivit Confidas.ro., platformă consultată la data de 17 februarie 2023, Iridex Group Salubrizare SRL are sediul social în București și se ocupă de colectarea deşeurilor nepericuloase.
 
Asociații Iridex Group Salubrizare sunt Iridex Group, reprezentată de Florin Pascu, societatea Servicii Salubritate București, reprezentată de Cristian Pascu, și Olga Anghel.
 
Administrator și director general este Dan Tiberiu Anghel.
 
Compania Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 340 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 197.615.229,36 de lei.
 
În 2021, compania a avut peste 1.100 de angajați, profit de 9.512.528 lei și o cifră de afaceri de 100.059.352 lei.
 
Iridex Group Salubrizare a mai încheiat contracte similare cu UAT-urile Siliștea, Târgușor, Crucea, Mircea Vodă, 23 August, Cuza Vodă și Ciocârlia.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Administrația Porturilor Maritime cumpără motorină euro diesel în regim de scutire de la plata accizelor! (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii