Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea reabilitează sediul Poliției din Măcin! Iată cine se va ocupa de lucrări și va încasa aproape 750 de mii de euro (DOCUMENT)

ro

25 Nov, 2023 16:09 942 Marime text
  • Potrivit licitatiapublica.ro, IPJ Tulcea va achiziționa de la ACG Construction & Projects SRL, din București, serviciul de elaborare a proiectului tehnic și execuția de lucrări, necesare realizării obiectivului de investiții „Reabilitare termică și modernizare spații de lucru la I.P.J. Tulcea – Poliția Orașului Măcin”, cu finanţare din fondurile Europene aferente Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă PNRR/ 2022/ C5/2/B.2.2/“.
  • Contractul este în valoare de 3.760.297,18 lei (aproximativ 750 mii de euro).


Inspectoratul de Poliție Judetean Tulcea reabilitează termic și modernizează sediul Poliției din orașul Măcin!


Potrivit licitatiapublica.ro, IPJ Tulcea va achiziționa de la ACG Construction & Projects SRL, din București, serviciul de elaborare a proiectului tehnic și execuția de lucrări, necesare realizării obiectivului de investiții Reabilitare termică și modernizare spații de lucru la I.P.J. Tulcea – Poliția Orașului Măcin”, cu finanţare din fondurile Europene aferente Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă PNRR/ 2022/ C5/2/B.2.2/“.


Contractul este în valoare de 3.760.297,18 lei (aproximativ 750 mii de euro).

Conform licitatiapublica.ro, obiectivul lucrărilor este „îmbunătăţirea performanţei energetice a clădirilor (termoizolarea anvelopei şi reabilitarea, modernizarea
instalaţiilor de încălzire/răcire, ventilare/climatizare, preparare apă caldă de consum şi iluminat) prin care se urmăreşte reducerea consumurilor energetice, modernizarea instalațiilor electrice, instalarea unor sisteme de management energetic, precum și proiectarea și instalarea sistemelor de limitare şi stingere a incendiilor şi a instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de
incendiu și impotriva efracției“.


Investiţia trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute în Ghidului Specific privind regulile și Condițiile Aplicabile finanțării din Fondurile Europene aferente Planului Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte PNNR/ 2022/C5 /2/B.2.2/1 componența C5- valul renovarii anexa 2 – schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în cladiri publice operatiunea B.2: Renovarea energetic aprofundată a clădirilor publice.


„Realizarea investiției preconizate urmărește îndeplinirea standardelor și cerințelor Uniunii Europene, coroborat cu necesitatea mondială de a reduce consumurile de energii convenționale, reducerea consumului de energie și al emisiilor de dioxid de carbon, reducerea cheltuielilor cu utilitățile și implicit protejarea mediului înconjurător etc“, se mai arată în anunț.


Potrivit Termene.ro, SC ACG Construction & Projects SRL a fost fondată în martie 2005, se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul social pe strada Cărăruia, din București, și este controlată de Gherasim Laura, asociat unic și administrator, care mai apare ca asociat în Castdevelopment Invest SRL.


Cu mai multe contracte publice, SC ACG Construction & Projects SRL a decclarat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 13.616.830 de lei și un profit net de 1.198.093 de lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

IPJ Tulcea recrutează candidați pentru concursul de admitere la instituțiile de învățământ postliceal

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii