Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interconectarea stațiilor radio pentru posturile de salvamar și prim ajutor Axel Telecom & Technologies SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

04 Oct, 2023 17:00 917 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța a atribuit direct societății Axel Telecom & Technologies SRL contractul de servicii de interconectare stații radio pentru dotarea posturilor de salvamar și prim ajutor pe plajele municipiului Constanța
  • Contractul are o valoare de 56.489.39 lei
  • Axel Telecom & Technologies SRL se află în reorganizarea judiciară
  • Firma are asociați Centrul Educational Colibri SRL, din Constanţa și pe Alexandru Ovidiu Bâlbă ( n.r. fratele fostului director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă)
  • Din datele disponibile pe www.termene.ro, în anul 2021, compania a raportat cinci angajați,  o cifră de afaceri de 555.130 de lei, cheltuieli de 587.242 lei și o pierdere de 36.163 de lei
  • Axel Telecom & Technologies SRL figurează cu 15 contracte de achiziții publice în valoare totală de 64.357,80 lei
 
 
Primăria municipiului Constanța a atribuit direct societății Axel Telecom & Technologies SRL contractul de servicii de interconectare stații radio pentru dotarea posturilor de salvamar și prim ajutor pe plajele municipiului Constanța.

Contractul are o valoare de 56.489.39 lei.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat pe www.licitatiapublica.ro.
 
Axel Telecom & Technologies SRL se află în reorganizarea judiciară.
 
Firma are sediul social în Constanța, pe strada Panait Moşoiu și punct de lucru în sector 2, București se ocupă de activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit), iar asociații sunt Centrul Educational Colibri SRL, din Constanţa, cu 90 % din capital, și Alexandru Ovidiu Bâlbă ( n.r. fratele fostului director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă), cu 10 %, acesta fiind și administrator. Alexandru Bâlbă mai figurează și în Bâlbă Trust SRL.
 
Dobrogea Insolvency IPURL este administrator judiciar provizoriu.
 
Din datele disponibile pe www.termene.ro, în anul 2021, compania a raportat cinci angajați,  o cifră de afaceri de 555.130 de lei, cheltuieli de 587.242 lei și o pierdere de 36.163 de lei.
 
Axel Telecom & Technologies SRL figurează cu 15 contracte de achiziții publice în valoare totală de 64.357,80 lei.
 
Potrivit Monitorul Oficial al României, Partea A IV-A, nr. 1572/11.V.2017, Axel Telecom & Technologies SRL a fost fondată în baza cererii nr. 31451 din data de 11.04.2017, de Narcis-Lucian Nedelcu și de Alexandru Ovidiu Bâlbă.
 
Reamintim că și anul trecut, municipalitatea le-a atribuit un contract similar în valoare de 53.267,23 de lei, fără TVA.
 
Totodată, de dată recentă, Primăria Constanța a atribuit contractul - cadru pe 4 ani de prestări servicii privind achiziția serviciului de salvare acvatică- salvamar și de prim ajutor pe plajele din Constanța și stațiunea Mamaia.  Acesta a revenit Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România pentru suma de 23.671.196 lei lei fără TVA.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța, un nou contract cu Axel Telecom & Technologies SRL. Care este valoarea și cine controlează firma
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii