Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:08 22 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul de Studii si Proiectări Energetice SA va furniza energie electrică de aproape un milion de lei către CNTEE Transelectrica SA, Sucursala Constanţa (document)

ro

06 Jan, 2016 15:21 1266 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


INSTITUTUL DE STUDII SI PROIECTARI ENERGETICE S.A. va furniza electricitate în următoarele 12 luni Companiei Naţionale de Transport al  Energiei Electrice "TRANSELECTRICA" S.A. pentru zona Constanta Nord-Medgidia Sud. Contractul nr.  547 din 22 decembrie stipulează că preţul pe care Transelectrica SA Constanţa îl va achita este de  950.000 e lei, deşi valoare estimată iniţial a fost de  2.379.085 de lei. Un preţ de 2,5 ori mai mic decât cel estimat iniţial. Deşi s-a luptat cu încă două companii, SA-ul a fost cel care a oferit preţul cel mai scăzut.

Ti-a placut articolul?

Comentarii