Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion“ Tulcea, contract cu o Marix SRL. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

12 Mar, 2022 16:44 2588 Marime text
Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion“ Tulcea, foto: FacebookInstitutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion“ Tulcea a atribuit recent un contract de execuție lucrări de modernizare la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării Tulcea.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, obiectivul general al proiectului de investiții îl reprezintă lucrări de modernizare ce constau în implementarea unor masuri de eficienta energetica, ce vor conduce la îmbunătățirea condițiilor de viață, prin îmbunătățirea condițiilor de igiena și confort termic interior, reducerea pierderilor de căldură și a consumurilor energetice și aducerea clădirii la standarde funcționale moderne, prin lucrări de întreținere și modernizare în partea de arhitectura și instalații. De asemenea, se vor implementa masuri moderne anti-incendiu.

Contractul presupune execuție de lucrări de modernizare a clădirii C.M.E.D.D. Tulcea
Scopul principal îl constituie realizarea unei clădiri moderne și eficiente din punct de vedere energetic, ușor de administrat, care să asigure un climat interior corespunzător în ceea ce privește calitatea aerului, confortul termic, vizual și acustic, protejând mediul prin utilizarea de materiale corespunzătoare, precum și punerea în acord cu reglementările legale în vigoare, atât în prezent, cât și în perioada de post-utilizare a construcției.

Valoarea totală estimată a contractului este de 3.817.178,01 lei fără TVA, astfel:
-Construcții și instalații 3.789.178,01 lei fără TVA;
-Lucrări de construcții pentru organizarea teritoriului 28.000,00 lei fără TVA.

Durate estimate:
- Termen de execuție lucrări: maxim 14 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor;
- Perioada de mobilizare (numărul de zile calendaristice de la data primirii ordinului de începere a lucrărilor până la data începerii execuției): maxim 5 zile.
- Termenul pentru emiterea ordinului de începere a lucrărilor: maxim 5 zile.
- Termenul de predare a amplasamentului: maxim 5 zile.
- Termenul de asigurare a accesului pe șantier: maxim 5 zile.

Valoarea totala a achiziției (fară TVA): 3.585.553,57 RON

Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Marix SRL Tulcea.
 
Despre Marix SRL Tulcea

Potrivit datelor furnizate de Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în Tulcea.
Pentru anul 2020 societatea a raportat cifră de afaceri de 1.958.096 lei, profit de 6.901 lei și 27 de angajați.

Acționari sunt Paruş Marian, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% și Dimofte Valentin, care este și administrator cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania MARIX SRL a încheiat 71 contracte de achiziții publice in valoare totală de 6.413.470,33 lei.

Societatea este parte în opt procese aflate pe rolul instanțelor din România, cele mai mult fiind pentru încuviințare executare silită.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii