Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:33 28 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INCD Urban – INCERC primește un nou contract de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

ro

01 Jun, 2023 00:00 1089 Marime text
  • Serviciile de detectare a gazelor toxice vor scoate din bugetul municipalității 47.300 lei fără TVA
  • Primăria Constanța nu se află la prima colaborare cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Teritorială Durabilă „Urban – INCERC”
  • Anul trecut, Institutul a realizat auditul energetic pentru blocurile pe care municipalitatea le reabilitează termic prin PNRR
  • Cele patru contracte au însumat 197.500 lei fără TVA

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Teritorială Durabilă „Urban – INCERC” va presta pentru Primăria Constanța serviciul de depistare/monitorizare a concentrației de radon în aerul din interiorul clădirilor.

Serviciile de detectare a gazelor toxice vor scoate din bugetul municipalității 47.300 lei fără TVA.

Reamintim că anul trecut, Primăria Constanța a mai atribuit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții INCD Urban-INCERC patru contracte pentru realizarea auditului energetic pentru blocurile pe care municipalitatea le reabilitează termic prin PNRR, contracte în valoare de 197.500 lei fără TVA.

Despre INCD URBAN-INCERC

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții INCD Urban-INCERC este condus de Mircea Ion Păstrăv. Director științific este dr. Ing. Claudiu-Lucian Matei, iar director economic Sultana Forte.

Institutul are sucursale în București, Cluj, Iași și Timișoara.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii, Urbanism şi Dezvoltare Teritorială Durabilă „Urban-INCERC” a fost înfiinţat prin Hotărârea nr.1398 din 18 noiembrie 2009, publicată in Monitorul Oficial nr.816 din 27 noiembrie 2009.

Actualul institut, denumit pe scurt, INCD Urban-INCERC este continuatorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii şi Economia Construcţiilor – INCERC Bucureşti, a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – URBANPROIECT Bucureşti, precum şi a Centrului Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Documentare pentru Construcţii, Arhitectură, Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – CDCAS, precum şi a Centrului Naţional pentru Reducerea Riscului Seismic – CNRRS.
 
În Secțiunea „Documente” puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
INCD URBAN-INCERC va presta servicii de detectare a gazelor toxice pentru clădirile vizate de eficientizare energetică în municipiul Constanța (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii