Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un contract încheiat între Nuclearelectrica şi Messytech. Despre ce este vorba (document)

ro

05 May, 2020 00:00 2017 Marime text

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția unui set de etanșare tijă.
Atribuirea a avut loc la data de 22 aprilie 2020. Valoarea finală a achiziției este de 1.317,2 dolari, firma câștigătoare fiind Messytech SRL.

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1999 şi are sediul social în Bucureşti. Societatea are capitalul social subscris de 900 de lei, integral vărsat, iar asociaţi sunt Tanţa Constantin şi Mirel Paul Constantin, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi de  50% / 50%. Administratorul societăţii este Tanţa Constantin, iar domeniul de activitate îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor maşini şi al echipamentelor de birou.
Messytech SRL și Nuclearelectrica au un istoric în contractele încheiate, în 2019 fiind achiziționat un set de reparații.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului la care facem referire.

Citește și:

Un nou contract încheiat între Nuclearelectrica şi Messytech. Despre ce este vorba (document) 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii