Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:19 07 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un contract atribuit de AJOFM Constanța firmei Work Consulting SRL Constanța (document)

ro

14 Jul, 2017 22:53 3123 Marime text
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța a atribuit recent un contract de servicii privind programele de formare. Conform licitatiapublica.ro contractul prevede servicii privind programele de formare profesională pentru susținerea pregătirii teoretice și practice în cadrul cursului de formare profesională în meseria de bucătar, derulat de AJOFM Constanța.

Criteriul de atribuire a contractului l/a reprezentat cel mai bun raport calitate-preț, iar din cele două oferte primite a fost declarată câștigătoare SC Work Consulting SRL din Constanța. Valoarea contractului este 19.080 lei.

Aceeași societate a obținut recent și contractul „Servicii privind programele de formare profesională pentru susţinerea pregătirii teoretice şi practice în cadrul cursului de formare profesională în ocupaţia Inspector Resurse Umane“ atribuit de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Valoarea contractului atribuit este de 3.180 de lei.

Despre Work Consulting SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 14 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în municipiul Constanţa, strada Soveja nr. 21A-21B.

Firma are un capital social subscris de 31.500 lei, integral vărsat. Asociați în cadrul societății sunt Adriana Arghirescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 94% / 94% și Eugen Ion Arghirescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 6% / 6%. Administratorul societății este Adriana Arghirescu. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.

Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de cifră de afaceri netă de 1.191.828 lei, un profit de 31.023 lei și 16 salariați.

În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii