Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:07 19 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce context colaborează Nuclearelectrica SA cu Total Soft SA (document)

ro

21 Apr, 2016 23:15 2126 Marime text
 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Prin licitaţie deschisă, Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract ce vizează „servicii de suport tehnic, upgrade şi asistenţă tehnică pentru produsele software PRIMAVERA şi AS-PM pentru o perioadă de patru ani”. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Total Soft SA, potrivit licitaţie publica.ro. Estimat iniţial la suma de 76117.00 euro, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 71600.00 euro, fără TVA, (324,698.8 RON).

Înființată în anul 2011, Total Soft SA, cu sediul social în localitatea Voluntari, pe șoseaua Bucuresti Nord, numărul 10, în Global City Business Park, cladirea de birouri O21, are un capital social subscris de 54.452.960 lei, integral vărsat, activitățile principale ale societății fiind cele de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Asociat persoană juridică este Ferabosco Investments Limited (cu sediul social în Cipru – deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90.5145%), în timp ce asociați persoane fizice sunt Dan Liviu Drăgan (cu o cotă de 7.9005%) și Florin Manea (cu o cotă de 1.585%).
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii