Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:53 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce context colaborează Nuclearelectrica cu o firmă din Bucureşti (document)

ro

15 May, 2017 22:38 1875 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

 

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract intitulat „Servicii de prelungire update baze de date semnături antivirus şi suport tehnic pentru suitele antivirus Kaspersky”.
 
Obiectul contractului constă în prestarea de: servicii de prelungire update baze de date semnături antivirus şi suport tehnic pentru produsul „Kaspersky Endpoint Security for Business” pentru 2200 noduri; - Servicii de prelungire update baze de date semnături antivirus şi suport tehnic pentru produsul „Kasperssky Security for Virtualization” pentru 300 staţii virtuale şi 10 servere virtuale; - Servicii de prelungire update baze de date semnături antivirus pentru produsul „Avast! Endpoint Protection Suite Plus’’ pentru 5 noduri”.
 
Au fost primite două oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 218,749.2 RON, fără TVA, a câştigat Ager Business Tech SA.
 
Cu sediul în Bucureşti, firma câştigătoare are un capital social subscris de 2620000 lei, integral vărsat. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 15 mai 2017, îi are drept asociaţi pe Savin Zoe Lelia (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.0038% / 0.0038%) şi Savin Daniel Octavian (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.9962% / 99.9962%), cel din urmă fiind şi administrator.
 
 
 

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii