Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:00 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată de la cine cumpără Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa soluţii pentru perfuzii (document)

ro

06 Apr, 2016 14:49 893 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind achiziţia unor soluţii pentru perfuzii, contract ce intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Au fost primite şi admise trei oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Menţionăm că s-a organizat o licitaţie electronică, potrivit licitatiepublica.ro. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este B.Braun Medical SRL.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are sediul social în comuna Remetea Mare, din județul Timiş. Societatea are un capital social subscris de 8.626.970 de lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Asociaţi persoane juridice sunt Miltonia AG cu un aport la capital de 96.210 lei, B.Braun Melsungen AG cu aportul de 561.120 lei și  B.Braun Austria Gmbh cu un aport de 7.969.640 lei. Administratorii firmei sunt Octavian Isaia Popa și Gheorghe Bulat. La finalul anului 2014, firma a declarat o cifră de afaceri de 105.117.351 de lei, un profit net al exerciţiului de 7.279.007 de lei şi un număr mediu de 96 de salariaţi.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii