Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine se va îngriji de autospecialele polițiștilor din Tulcea! (DOCUMENT)

ro

22 Apr, 2023 16:35 1799 Marime text
  • Firma în cauză a încheiat 3087 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.194.122,52 de lei.
  • Printre autoritățile contractante se află Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură - Centrul Județean Tulcea, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea, Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea, Ansamblul Artistic Profesionist Baladele Deltei, Autoritatea Electorală Permanentă și Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Inspectoratul de Politie Județean Tulcea achiziționează servicii de reparare și întreținere a autospecialelor, autovehiculelor și microbuzelor aparținând IPJ Tulcea!

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 245.900 de lei a fost atribuit companiei Convenabil SRL, din Tulcea.

Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 21 aprilie 2023, Convenabil SRL se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor, iar pentru anul 2021 firma a declarat un profit net de 1.269.042 de lei.

Asociat unic și administrator al Convenabil SRL este Gigi Mauna.

Compania Convenabil SRL a încheiat 3087 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.194.122,52 de lei.

Printre autoritățile contractante se află Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură - Centrul Județean Tulcea, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea, Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea, Ansamblul Artistic Profesionist Baladele Deltei, Autoritatea Electorală Permanentă și Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Foto cu rol listrativ.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Două licitații organizate de o unitate militară din Constanța. Obiectul achizițiilor constă în furnizarea de reactivi, respectiv furnizarea de materiale oftalmologice


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii