Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine asigură autovehiculele din unitățile militare subordonate Statului Major al Forţelor Navale

ro

05 Sep, 2022 15:21 1075 Marime text

 
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 6452 contracte de achiziții publice în valoare totală de 56.944.797,49 lei.
  • Printre autoritățile contractante se află Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Consiliul Județean Constanța, Directia Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Municipiul Constanța și Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Ministerul Apărării Naționale, prin U.M. 02022 Constanța - Baza Logistică Navală „Pontica“, cumpără servicii de asigurare de răspundere civilă auto RCA pentru asigurarea autovehiculelor aparținând unităților militare subordonate Statului Major al Forţelor Navale! 
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea serviciilor este de 78.642 de lei, iar câștigătorul contractului a fost desemnat Allianz - Tiriac Asigurări, cu sediul social pe strada Căderea Bastiliei , Nr. 80-84, București.
 
Potrivit Confidas.ro, Allianz - Tiriac Asigurări a fost înființată în anul 1994 și îi are ca acționari - persoanele juridice - pe: Țiriac Holdings Limited cu sediul social în Cipru, Nicosia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 44.79027% și Allianz New Europe Holding GMB, cu sediul social în Austria, Viena, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 52.1645%.
 
Acționari persoane fizice sunt Gavril Mureșan și Cristian Constantinescu.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 6452 contracte de achiziții publice în valoare totală de 56.944.797,49 lei.
 
Printre autoritățile contractante se află Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Consiliul Județean Constanța, Directia Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Municipiul Constanța și Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.         
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Polițele RCA pentru autobuzele CT BUS vin de la Allianz - Tiriac Asigurări
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii