Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:38 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Holograme 3D în sediul Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța. Ce firmă va furniza echipamentul

ro

22 Feb, 2021 00:00 1940 Marime text
  • Printr-un proiect, CJ Constanța a organizat o licitație pentru achiziția unui echipament de holograme 3D
  • Acestea vor fi proiectate în interiorul Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța
  • Echipamentul este furnizat de către o societate din județul Argeș
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru „Furnizare echipament proiecție holografică 3D în cadrul proiectului "Patrimoniul cultural comun - Sursa de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre"-TREASURE, cod eMS BSB371”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 9 februarie 2021, iar rezultatul final a fost afișat pe 19 februarie 2021. Obiectul achiziţiei publice îl reprezintă achiziția unui echipament proiecție holografica 3D, necesar activităților specifice ce se vor desfășura pe toata durata de implementare a proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”-TREASURE, cod eMS BSB371 finanțat prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, Prioritatea 1 – Promovarea mediului de afaceri și a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre, Obiectivul Specific 1.1 – Promovarea în comun a mediului de afaceri și a antreprenoriatului în sectoarele turism și cultura.
 
Achiziția este necesara pentru îndeplinirea obligațiilor ce revin beneficiarului în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 103382/11.09.2018. Conform cererii de finanțare, echipamentul de proiecție holografica 3D va fi folosit de către specialiștii în arheologie submersă din cadrul Muzeului de Istorie Națională si Arheologie Constanța. Astfel, echipamentul de proiecție holografică 3D este necesar și va asigura buna desfășurare a activității Biroului de arheologie submersă din cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, precum și pe cea de cercetare subacvatică, descoperirea/studierea unor zone importante pentru patrimoniul național și cultural, inclusiv promovarea acestora. Conform cererii de finanțare, echipamentul va fi amplasat în cadrul muzeului în vederea proiectării de holograme 3D a unui număr de 12 holograme reprezentând situri arheologice submerse.
 
Valoarea finală a contractului este de 187.152 lei, iar firma câștigătoare este Prodenergo Service S.R.L.
 

Despre Prodenergo Service

 
Prodenergo Service a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în municipiul Câmpulung, județul Argeș, pe strada George Topîrceanu. Capitalul social al firmei este de 30.000 de lei, cu un număr de 300 de părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 100 de lei. Asociat unic și administrator al societății este Mădălina Elena Nicolescu. Tot administrator este și Ion Nicolescu. Activitatea principală a firmei, conform codului CAEN, este „Lucrări de instalații electrice”.
 
În anul 2019, firma a raportat 3 salariați, la un profit de 92.744 lei, cu o cifră de afaceri de 633.113 lei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii