Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:14 11 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

High Construct Project a câștigat serviciile de verificare tehnică faza DALI pentru imobilele Buzău și Lotus din Eforie Sud

ro

29 Mar, 2021 00:00 2678 Marime text

 

  • Consiliul Județean Constanța a atribuit recent contractul de servicii de verificare tehnică faza DALI pentru imobilele Buzău și Lotus situate în Eforie Sud

  • Contractul a revenit societății SAT CCH Development cu sediul social în București

  • Valoarea contractului este 5.400 lei fără TVA

  • Societatea a fost înființată în 2010. Unic asociat și administrator este Tudorel Marius Constantin


Consiliul Județean Constanța a atribuit recent contractul de servicii de verificare tehnică faza DALI pentru imobilele Buzău și Lotus situate în Eforie Sud aflate în subordinea administrației județene.
Contractul a revenit societății SAT CCH Development cu sediul social în București.
Consiliul Județean Constanța intenționează să achiziționeze servicii de verificare tehnică a documentației tehnico-economice faza DALI pentru obiectivele și lucrările de consolidare și reparații la imobilul Vila Buzău (corp C1), situat în str. Mihai Viteazu, nr.47, Eforie Sud și lucrări de consolidare și reparații la imobilul Vila Lotus (corp C1) situat în str. Cloșca nr.7, Eforie Sud.
Valoarea contractului este 5.400 lei fără TVA.
 

Despre High Construct Project SRL


Societatea a fost înființată în 2010. Unic asociat și administrator este Tudorel Marius Constantin. Domeniul de activitate vizează activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Citește și:

High Construct Project SRL a câștigat contractele de reparații la vilele Lotus și Buzău din stațiunea Eforie (documente)

Constanța. Primăria a atribuit un contract privind studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și a patru școli din municipiu

Două vile din Eforie Nord, administrate de Consiliul Județean intră în reparații

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără servicii de dirigenţie de şantier
 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii