Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:35 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hamm District SRL va efectua lucrări de taluzare pentru orașul Năvodari (document)

ro

16 Mar, 2016 23:43 1093 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate
.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Orașul Năvodari a atribuit contractul  „Lucrări suplimentare - taluzare (ziduri de sprijin) aferente proiectului „Îmbunătățirea accesului între municipiul Constanța și platforma industrială Năvodari prin lărgirea și modernizarea bulevardului Mamaia – Năvodari”, unde criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, potrivit licitațiepublica.ro.
 
Obiectul contractului constă în: „Datorită instabilității taluzului riveran Bulevardului Mamaia Nord, se vor executa urmatoarele lucrări de sprijinire și evacuare a apelor pluviale de pe taluzul de rambleu a drumului proiectat inițial: - zid de sprijin de la km 3+390 la km 3+470; - zid de sprijin din beton armat de la km 3+860 la km 3+900; - zid de sprijin din beton armat de la km 3+980 la km 4+010; - zid de sprijin din beton armat de la km 4+290 la km 4+310; - rigola ranforsata din beton armat; - alte lucrari.Din valoarea totala estimata a contractului, cuantumul de 82590 lei fara TVA reprezinta lucrari diverse si neprevazute - procent de 9,35 % din valoarea totala estimata, fiecare ofertant urmand sa cuprinda in pretul total ofertat si suma alocata pentru "diverse si neprevazute", rezultata prin aplicarea procentului corespunzator – 9,35 % la valoarea ofertei sale”.
        
Operatorul economic căruia i-a fost atribit contractual a fost SC Hamm District SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 965.324 lei, iar valoare finală totală a acestuia a fost de 958.340 lei fără TVA.
 
Hamm District SRL, deschisă în 2014, cu sediul social în Constanţa, pe aleea Brînduşelor, numărul 2, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activitatea principal a acesteia este creşterea porcinelor.
Asociatul unic al firmei este Mihai-Bogdan Roşu ce deține și funcția de administrator.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii