Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:59 22 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Groupe Eurovest International SRL verifică stingătoarele de incendiu de la sucursala RCF Constanţa (document)

ro

13 Feb, 2016 23:42 1341 Marime text
 Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract intitulat „verificare, reparare şi încărcare a stingătoarelor de incendiu portabile şi transportabile din dotarea Sucursalei RCF Constanţa”.
 
Dintre cele trei oferte primite, au fost admise două. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Precizăm că nu s-a organizat o licitaţie electronică. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este SC Groupe Eurovest Internaţional SRL. Estimat la valoarea iniţială de 32427.43 RON, fără TVA, acesta a fost atribuit la valoarea de 22147.68 RON, fără TVA.
 
Cine este SC Groupe Eurovest International SRL

SC Groupe Eurovest International SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, înființată în 2002, cu sediul central în Constanța, pe strada Justiției. În 2014, a declarat o cifră de afaceri de 596.957 lei, un profit net al exerciţiului de 0 lei şi şapte salariaţi.


Groupe Eurovest International SRL este afacerea rectorului Universităţii Maritime Constanţa (UMC) Violeta Ciucur. Printre clienţii din 2014, în portofoliul firmei patronate de rectorul UMC se mai află companii de stat precum Ceronav şi Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.

Reamintim că Viorel Costache, fost şef al ISU, a scris din spatele gratiilor două lucrări care au fost coordonate chiar de Violeta Ciucur. Este vorba despre lucrările „Gestionarea situaţiilor de urgenţă produse de incendii de mari proporţii în zone greu accesibile, cu impact major asupra vieţii şi a mediului” şi „Gestionarea situaţiilor de urgenţă care pot afecta viaţa”, apărute la Editura Ex Ponto.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii