Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:10 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Greensoft SRL câștigă un contract de achiziții publice și de la SPIT Constanța

ro

21 May, 2022 00:00 1968 Marime text
  • Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a achiziționat servicii de mentenanță la echipamentele informatice aflate în dotare
  • Câștigătorul contractului este Greensoft SRL din Constanța
  • Valoare contractului este de 166.449.17 lei
  • Societatea a încheiat 111 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.022.215,10 lei

    Printre autoritățile contractante se numără Administrația Națională Apele Române, CNAPMC sau Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța
     

 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a achiziționat servicii de mentenanță la echipamentele informatice aflate în dotarea autorității contractante inclusiv intervenții, furnizarea și instalarea de piese de schimb compatibile cu echipamentele informatice și furnizarea de accesorii/consumabile compatibile cu echipamentele informatice.

Câștigătorul contractului este Greensoft SRL din Constanța.

Valoare contractului este de 166.449.17 lei.
 
Despre Greensoft SRL

Societatea comercială a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în municipiul Constanța.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă, potrivit codului CAEN, repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.


Asociat și administrator este Niculae Bogdan.

În anul 2020, bilanțul arată o cifră de afaceri în valoare de 4.088.686 lei, profit 128.860 lei și un număr mediu de 24 salariați.

Societatea a încheiat 111 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.022.215,10 lei.

Printre autoritățile contractante se numără Administrația Națională Apele Române, CNAPMC sau Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța.  

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

CN Administrația Porturilor SA, contract pentru o construcţie echipată cu sistem pentru evacuarea fumului şi gazelor fierbinţi (DOCUMENT)


 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii