Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:14 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grafopress SRL va furniza articole imprimate de papetarie Companiei Naționale de Căi Ferate "CFR"-SA (document)

ro

24 Oct, 2017 19:33 969 Marime text
Compania Națională de Căi Ferate "CFR"-SA a atribuit un contract de furnizare imprimate specifice CF-SRCF Constanța firmei Grafopress SRL. Valoarea contractului este de 69.600 lei.

Potrivit licitațiapublică.ro, achiziționarea de imprimate specifice CF este necesară pentru efectuarea în condiții normale a activității specifice ramurii trafic aferentă Sucursalei Regionale CF Constanța, de a asigura ca și formular sub formă de registru sau carnet, tipizatele necesare în activitatea de exploatare pe secții de conducere centralizată sau descentralizată a trenurilor, cât și pentru evidența personalului la lucru, a lucrărilor efectuate și materialelor consumate.

Despre firma câștigătoare

Grafopress SRL a fost înființată în anul 1995, la Călărași. Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul 2016, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1.386.976 lei, un profit net de 417.945 lei şi un număr mediu de 9 salariaţi.

Conform Registrului Comerțului, capitalul social este de 96.400 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 9.640 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații și administratorii societății sunt Florinela Sprînceană, născută la data de 17.05.1970, în municipiul Călărași și Dumitra Sprînceană, născut la data de 04.09.1949, în comuna Vlad Țepes, județul Călărași.

Domeniul de activitate principal este ”alte activităţi de editare”.                                                                                                                                                                            
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii