Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădiniță cu program prelungit în satul Cotu Văii. Cine o va construi (document)

ro

30 Aug, 2019 00:00 2735 Marime text
Copiii din localitatea Cotu Văii vor avea o grădiniță cu program prelungit. Primăria Albești a atribuit contractul „Execuție lucrări de construcții grădiniță în comuna Albești în cadrul proiectului „Înființare grădiniță cu program prelungit, satul Cotu Văii“. Contractul, în valoare de 2.423.384,83 de lei, a fost atribuit prin procedură simplificată firmei Transbuilding SRL.
 
Execuția prezentului contract de achiziție publică presupune realizarea unor lucrări de construcție a unei grădinițe în satul Cotu Văii, comuna Albești, județul Constanta, în conformitate cu documentația tehnică aprobată, respectiv proiectul tehnic intitulat „Înființare grădiniță cu program prelungit, sat Cotu Văii, comuna Albești”, elaborat de SC General Europlan Proiect SRL. Astfel, lucrările aferente acestui obiectiv constau în principal în realizarea următoarele categorii de lucrări: amenajarea terenului, amenajări pentru protecția mediului, lucrări de terasamente, de rezistență, de arhitectură, de amenajări exterioare, de instalații sanitare, de instalații electrice, de instalații termice, dar și de racord alimentare cu apă și energie electrică.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt următoarele: Moldovan Gheorghe - primar, Vlad Cristian - viceprimar, Dinu Daniela - secretar comună/ membru comisie de evaluare, Ritcu Iulian Robert - consilier juridic/ președinte comisie de evaluare (cu drept de vot), Slătineanu Florina Alina - referent asistent Compartimentul impozite și taxe, executări silite/ Membru comisie de evaluare, Georgescu Georgiana Aurelia - consilier Compartimentul Financiar-Contabil, Ciociia Eugenia - Control financiar preventiv Graure Daniel - arhitect-șef al Birou Urbanism, Cadastru, Amenajarea Teritoriului, Registru Agricol, Investiții Vlad Ramona Florentina - membru de rezervă în comisia de evaluare, Runcan Gina - membru de rezervă în comisia de evaluare, dar și consilierii locali: Petcu Georgel, Cristescu Gheorghe, Matei Ion, Topliceanu Adrian - Iulian, Ciocîrlan Florea, Dragomir Marcel, Bărbulescu Gheorghe, Georgescu Ionuț, Erimia Octavian, Cune Claudiu Constantin, Gâscan Marian, Cărăuleanu Olimpiu - Dumitru.
 

Transbuilding SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înmatriculată în anul 2001, societatea are sediul social în localitatea Olimp, municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 7.000 lei, integral vărsat, este compus din 700 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 de lei. Ghinescu George Victor este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de lucrări speciale de construcții. În anul fiscal 2016, societatea cu 30 de salariați a declarat un profit de 2.196.984 lei și o cifră de afaceri de 3.079.717 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea a avut 26 de salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 1.908.942 de lei și un profit de 1.042.901 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 6 salariați, cifră de afaceri de 248.513 lei și o cifră de afaceri de 58.892 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii