Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Global Ports's Services SRL va monta un sistem de canalizare menajeră în Amzacea, judeţul Constanţa (document)

ro

13 Sep, 2018 17:56 3493 Marime text
Consiliul Local Amzacea a încheiat recent un contract ce presupune “înfiinţarea unui sistem de canalizare menajeră în localitatea Amzacea, judeţul Constanţa”. Valoarea contractului este de 5.683.221,68 lei, fără TVA. Firma câştigătoare este SC Global Ports's Services SRL.
 
Obiectul contractului

Prezenta documentatie de atribuire contine cerintele, criteriile, regulile si informatiile necesare pentru a asigura ofertantilor o informare completa, corecta si explicita cu privire la modul de aplicare a procedurii de atribuire a contractului de achizitie publica având ca obiect proiectarea si executia de lucrari pentru înfiintare sistem de canalizare menajera, constând în: • retea principala si secundara de colectoare menajere de canalizare din conducte de PVC , avand dimensiunile 200/250 mm; • camine D1000 de vizitare,schimbare de directie si de rupere de panta, tot din PVC, amplasate la distanta maxima de 50 de m; • statie de pompare ape uzate (SPAU) prefabricata; • statie de epurare ape uzate compacta; • refularea statiei de epurare in emisar retea principala si secundara de colectoare menajere de canalizare din conducte de PVC , avand dimensiunile 200/250 mm.

Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare în legatura cu documetatia de atribuire cu cel putin 10 zile înainte de depunerea ofertelor. În măsura în care solicitarile de clarificare sunt solicitate în termenul mentionat, autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificare cu 7 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Persoanele ce dețin funcții de decizie

Radu Constantin - primar, Stan Romica - viceprimar, Utu Viorica - secretar, Akbulut Ghiulnaz - responsabil achizitii publice, Gheorghe Niculae - consilier local, Femi Suat - consilier local, Vlasceanu Danut - consilier local, Nedelcu-Cristea Iuliana- consilier local, Dumitru ?tefan - consilier local, Alexa Vasile - consilier local, Danilov Laura Larisa - consilier local, Memet ?ucuredin - consilier local, Osman Octai- consilier local, Guzu Claudiu - consilier local, Mateescu Andrei - reprezentant legal SC Euro Form Consulting SRL.

Global Ports's Services SRL, în datele Registrului Comerţului

Global Ports's Services SRL este o societate înregistrată în anul 2001, în localitatea Eforie Sud.
Capitalul social este de 3000 lei , integral vărsat, compus din 30 părţi sociale, fiecare a câte 100 lei. Unic asociat al societăţii este Marius Costel Dabija. Acesta este şi administratorul firmei.
 
Domeniul de activitate principal este „lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii