Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă, contract cu Omniasig Vienna Insurance Group SA, pentru asigurarea navelor! (DOCUMENT)

ro

04 Feb, 2024 11:44 764 Marime text
 
 
 
  • Garda de Coastă este structură regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu competența în zona de 30 kilometri de la frontiera de stat a României spre interior, pe raza județelor Constanța și Tulcea, la Marea Neagră și în zona de 10 kilometri de o parte și de alta a malului Dunării pe raza județelor Ialomița și Tulcea.
 
Garda de Coastă achiziționează servicii de asigurare nave pentru anul 2024!
 
Potrivit licitatiapublica.ro, vorbim despre asigurarea CASCO maritim și P&I a navelor tip proiect CPV și CPB, pe timpul deplasării și desfăsurarii misiunilor
internaționale în anul 2024 organizate de Agenția Europeană Frontex, în cadrul Operațiunii Comune „Themis 2024”.
 
Conform datelor oficiale, contractul – în valoare de 786.300 de lei –a fost atribuit companiei Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA
 
Conform termene.ro, firma este funcțională din 2001, are sediul pe aleea Alexandru nr. 51, sectorul 1, București, iar obiectul de activitate este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
 
Acționarii sunt Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe, persoane fizice și juridice și Banca Comercială Română SA.
 
Elena-Ancuța Ifrim, Leja Michal Krzysztof (Polonia), Costinel-Silviu Stratnic și Mihail Tecău sunt membri în directorat.
 
Omniasig Vienna Insurance Group SA a câștigat, potrivit termene.ro, mai multe contracte de achiziție publică.
 
Printre autoritățile contractante se numără: Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, SC Apă Canal Ilfov SA, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara etc.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Echipa managerială a Gărzii de Coastă
 
Comisar șef de poliție Adrian Bogdan Guiu - director adjunct al Gărzii de Coastă
 
Comisar șef de poliție Alexandru Oae - director adjunct al Gărzii de Coastă
 
Garda de Coastă este structură regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu competența în zona de 30 kilometri de la frontiera de stat a României spre interior, pe raza județelor Constanța și Tulcea, la Marea Neagră și în zona de 10 kilometri de o parte și de alta a malului Dunării pe raza județelor Ialomița și Tulcea, având misiunea de a asigura:
 
supravegherea frontierei și controlul trecerii acesteia cu Republica Ucraina pe o lungime de 207,9 kilometri:
 
supravegherea frontierei și controlul trecerii acesteia cu Republica Bulgaria pe o lungime de 161,3 kilometri:
 
supravegherea Dunarii interioare, canalului Măcin și Sulina deschise navigației internaționale pe raza de competența a Sectoarelor Poliției de Frontieră Cernavodă, Isaccea, Tulcea, Pardina, Chilia și Sulina;
 
supravegherea frontierei și controlul trecerii mării teritoriale, zonei contigue și a zonei economice excusive a României la Marea Neagră, pe o lungime de 193,5 kilometri;
 
respectarea prevederilor tratatelor, acordurilor, convențiilor și protocoalelor de frontieră încheiate cu Republica Ucraina și Bulgaria și a celor internaționale la care România este parte, cu privire la frontiera de stat.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Se repară acoperișul Judecătoriei Mangalia! Iată cine se ocupă de lucrări
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii