Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:33 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forte Systems SRL va furniza echipamente IT pentru AJOFM Constanța (document)

ro

16 Dec, 2015 20:03 1466 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța a atribuit contractul „Furnizare echipamente IT și pachet software și sisteme informatice necesară în vederea implementării proiectului „SOPIM-Servicii de Ocupare pentru o Piață Inclusivă a Muncii”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Obiectul contractului îl constituie furnizarea de echipamente IT în vederea formării șomerilor înregistrati în baza de date a instituției.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a dost Forte Systems SRL. Estimarea inițială a valorii totale a contractului a fost de 199.050 lei, iar valoarea totală finală a fost de 165.594,56 lei, fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:
 
Forte Systems SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Zburatorului, numărul 4, județul Constanţa are un capital social subscris de 231.502,57 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este comerţul cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului în magazine specializate.
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Corneliu Simion (cu un aport la capital de 27.780,31 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 12%), Mihai Nedelcu (cu un aport la capital de 101.861,13 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 44%) și Gheorghe Petrescu (are calitate și de administrator cu un aport de 101.861,13 lei și o cotă de 44%).
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii