Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma unui fost fotoreporter furnizează albume monografice Consiliului Judeţean Constanţa

ro

01 May, 2019 00:00 1775 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa cumpără de la Romart Design SRL albume monografice de prezentare a oraşului şi a judeţului Constanţa.
Mai exact, este vorba despre 50 de albume monografice de prezentare a oraşului şi a judeţului, ediţie bilingvă română-engleză, personalizate cu înscrisul şi sigla Consiliului Judeţean Constanţa, cutie album tip casetă. Capacul exterior va fi personalizat cu numele instituţiei şi stema judeţului, cu argintiu.
Valoarea contractului fără TVA este de 9.317 lei.
 
Vă reamintim că, anul trecut, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa a lansat la Muzeul de Artă albumul „Monumente istorice - judeţul Constanţa”, cu prilejul Centenarului Marii Uniri, album coordonat de directorul instituţiei, Magdalena Tiţă. Albumul a fost editat de Romart Design.
 

Romart Design SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Societatea constănţeană, care aparţine unui fost fotoreporter, are sediul social pe strada Pescarilor. Asociaţii firmei sunt Mihail Octavian Şerbănescu şi Luminiţa Teodora Şerbănescu. Cei doi au şi calitatea de administratori ai societăţii. Obiectul de activitate al firmei este editarea cărţilor.
 
Potrivit datelor financiare de la Registrul Comerţului, societatea a înregistrat în 2017 un profit de 59.340 de lei, doi salariaţi, o cifră de afaceri netă de 265.486 de lei şi active imobilizate în valoare de 29.452 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii