Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Euro Construct SA, contract de peste 1,6 milioane lei cu CN APM SA Constanța (DOCUMENT)

ro

14 Jul, 2023 18:00 1652 Marime text
 
  • Activitatea principală a SC Euro Construct SA este „lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane“.
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „RK la linia de racord Mol 2 Sud pe o lungime de 290 ml și pasaj la nivel cu calea ferată de la km 1+341,18 (proiectare+execuție)”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Data contractului este 10 iulie 2023. Contractul are valoarea de 1.685.249 lei, ofertant câștigător fiind firma Euro Construct SA.
 
Potrivit e-licitatie.ro, obiectul contractului constă în elaborarea documentației necesare pentru proiectarea obiectivului RK la linia de racord Mol 2 Sud pe o lungime de 290 ml și pasaj la nivel cu calea ferată de la km 1+341,18 (proiectare+execuție), precum și execuția lucrărilor aferente.
 
Valoarea totală estimată: 1.685.249 lei, fără TVA, din care: valoare proiectare și expertiză: 68.240 lei fără TVA; valoare execuție lucrări: 1.617.009 lei fără TVA.
 
Potrivit sursei citate, durata contractului este de nouă luni, dintre care durata de proiectare e de trei luni și durata de execuție de șase luni. În perioada alocată proiectării de trei luni, proiectantul va întocmi: expertiza tehnică, proiect tehnic, detalii de execuție, caiete de sarcini, toată documentația necesară obținerii avizelor, certificatul de urbanism și autorizației de construire. Până la recepția la terminarea lucrărilor, proiectantul va obține viza direcțiilor de specialitate din cadrul CNCF CFR SA și AFER pe caietul de sarcini. Costurile aferente obținerii acestor vize vor fi în sarcina beneficiarului.
 
Despre Euro Construct SA
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată vineri, 14 iulie, Euro Construct SA a fost înființată în anul 2002, are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Lucrări de construcții a căilor ferate de suprafață și subterane“.
 
Conform sursei citate, în Euro Construct SA acționari persoane fizice sunt sunt Tudor Vlad (cota de participare la beneficii şi pierderi: 87.25% / 87.25%), Nicoleta Papuc (cota de participare la beneficii şi pierderi: 6.7% / 6.7%), Gheorghe Șerbănescu (cota de participare la beneficii şi pierderi: 1.01% / 1.01%) și Ovidiu Mugurel Chert (cota de participare la beneficii şi pierderi: 5.04% / 5.04%).
 
Persoane împuternicite: Tudor Vlad – administrator, Alex Ciprian Vlad – director, Nicoleta Papuc – director. Elena Antonaru, Tănase Dobre și Nineta - Iuliana Stuparu sunt cenzori, iar Rareș Cosmin Talabă este cenzor supleant.    
 
În 2022, Euro Construct SA a avut o cifră de afaceri netă de 23.762.917 lei, un profit net de 1.518.973 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 253.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Benzină și motorină cu livrare pe bază de carduri de credit pentru Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii