Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma ERAOS SA din Fântânele se va ocupa de drumurile din Murfatlar (Document)

ro

06 Nov, 2015 16:48 3505 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Primăria oraşului Murfatlar a atribuit, prin licitaţie deschisă, contractul de execuţie lucrări pentru proiectul "Reabilitare şi modernizare 13 străzi din satul Siminoc, oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa".
Lucrările se vor efectua pe o lungime totală de 4520,61 m, conform cerinţelor şi listelor de cantităţi din caietele de sarcini şi proiectul tehnic. Valoarea estimată totală a contractului este de 9.424.900,18 lei fără TVA, din care cheltuieli diverse şi neprevăzute: 838.662,45 lei fără TVA, reprezentând 10% conform devizului general. Criteriul de atribuire a contractului a fost „preţul cel mai scăzut”.
Pentru acest contract au fost primite cinci oferte admisibile, însă doar una a câştigat. Este vorba despre SC Eraos SA, cu sediul social pe strada Basarabia nr. 2, în localitatea Fântânele, judeţul Constanţa. Valoarea totală finală a contractului este de 7.225.008,41 lei.
Firma a fost înfiinţată în 1994 şi are un capital subscris de 92.500 lei. Acţionar persoană fizică este Agrosefag SRL, cu sediul în Constanţa, pe bulevardul 1 Mai, nr. 17B, Bloc H16B, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 0.5% / 0.5%.
Acţionar persoană fizică este Soare Aurelia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 99.5% / 99.5%. Directorul general al firmei este Savin Costinel, în timp ce Soare Aurelian este administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, Dimian Sorin Spiridon este administrator şi membru în Consiliul de Administraţie, iar Savin Costinel, este administrator şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie.
Obiectul de activitate al firmei este „Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor”.
Potrivit vrăjitorul.eu, firma are 63 de salariaţi. La 20 septembrie anul acesta, societatea nu era înregistrată cu datorii la bugetul de stat. 
Cât despre societatea Agrosefag SRL, aceasta a fost înfiinţată în anul 2000 şi are un capital social subscris de 1000 lei. Asociat unic este Soare Aurelian, iar administrator este Dimian Sorin-Spiridon. Firma are drept obiect de activitate Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

În secţiunea "Documente" puteţi citi anunţul de atribuire publicat pe SEAP.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii