Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:17 21 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma EPMC Consulting din Cluj-Napoca va acorda asistenţă tehnică pentru supervizarea lucrărilor privind reducerea eroziunii costiere (document)

ro

16 Dec, 2019 00:00 1665 Marime text

Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral a semnat cu societatea EPMC Consulting SRL din Cluj-Napoca, care şi-a adjudecat contractul „Asistenţă tehnică pentru supervizarea lucrărilor din cadrul proiectului Reducerea eroziunii costiere - faza II (2014-2020)". Valoarea contractului este de 22.701.560 lei.


Obiectivul general al acestui contract este de a asigura servicii de asistenţă tehnică pentru supervizarea de lucrări pe perioada de execuţie (ex. activităţi specifice de supervizare în faza pre-construcţie, în perioada de mobilizare a antreprenorilor de lucrări, perioada de execuţie, de recepţie la terminarea lucrărilor, în perioada de notificare a defectelor şi la finalizarea contractelor de lucrări), asigurând în acelaşi timp respectarea standardelor din legislaţia naţională şi europeană privind execuţia lucrărilor şi protecţia mediului.


Prezentul contract are ca scop acordarea serviciilor de asistenţă tehnica pentru supervizarea execuţiei lucrărilor de către consultant aferente contractelor de lucrări, pentru zonele Stăvilare (Edighiol şi Periboina), Mamaia, Tomis - Cazino, Agigea, Eforie, Costineşti, Olimp, Jupiter-Neptun, Mangalia-Saturn, Balta Magalia-Venus-Aurora şi 2 Mai.


Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt urmptoarele: Hristu Uzun - director, Adrian Chera - director tehnic ELH, Adela Mihalcea - director economic, Nela Ene - director tehnic DI, Andra Mihaela Negoi - ANAR departament DI, Stelica Hagi, Rodica Tistea, George Damcaliu, Anca Lungu-serviciu UIP, Constantin Sava, Mirela Oancea - birou Achiziţii, Anamaria Balan, Gabriela Constantinescu – Compartiment Juridic.
 

EPMC Consulting SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2008, EPMC Consulting SRL are sediul social în municipiul Cluj-Napoca. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 lei. Asociaţi persoane fizice sunt:
Corpodean Horea, cu 49% din capitalul social, şi Corpodean Cristina Iuliana, cu 51% din capitalul social. Corpodean Cristina Iuliana este administratorul societăţii, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.


În anul fiscal 2016, firma cu 13 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.990.245 lei şi un profit de 876.975 lei. De asemenea, în anul 2017, societatea cu 14 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 3.335.147 lei şi un profit de 627.155 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 este următoarea: 20 de salariaţi, un profit de 1.377.721 lei şi o cifră de afaceri de 4.627.072 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citeşte şi:

Strabag SRL a bătut palma cu ABADL. Este vizat contractul privind reducerea eroziunii costiere (document)

Contractul privind reducerea eroziunii costiere, motiv de ceartă între ABADL şi o firmă din Bucureşti

ABADL cheltuie peste 28 de milioane de lei pentru supervizarea lucrărilor din proiectul „Reducerea eroziunii costiere“ (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii