Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:55 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care furnizează energie electrică Spitalului Militar Constanţa, va asigura acelaşi tip de servicii pentru ISU Dobrogea (Document)

ro

22 Jan, 2015 19:30 1149 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, cu adresa pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 110, municipiul Constanţa va avea ca furnizor de energie electrică, pentru următoarele 18 luni, societatea Energy Distribuiton SRL, potrivit LicitatiaPublica.ro.
 
Mai exact, denumirea atribuită contractului de autoritatea contractantă este „Acord cadru pe 18 luni de furnizare energie electrică JT” şi are la loc principal de livrare sediul ISU "Dobrogea" Constanţa.
 
Valoarea totală finală a contractului este 201.205.11 lei. Acesta a fost atribuit la data de 8 ianuarie. Au fost primite cinci oferte, tot atâtea fiind admisibile. Atribuirea contractului s-a făcut către Sc Energy Distribution Services SRL, din Bucureşti.
 
SC Energy Distribution Services SRL
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma care va furniza energie electrică ISU Dobrogea  are un asociat persoană juridică, respectiv SC Vatech Consulting SRL, și doi asociați persoane fizice, Alexandru Costin Mirea și Liana Sorina Mirea, aceștia din urmă fiind, după cum scrie presa din Vâlcea, fiii directorului Hidroconstrucția Olt, Costin Marian Mirea. În ceea ce privește firma Vatech Consulting SRL, aceasta este, la rândul ei, deținută în proporție de 100% de aceeași Liana Sorina Mirea. Aceeaşi societate a câştigat, anul trecut, un contact de furnizare energie electrică pentru Spitalul Militar de Urgenţă Constanţa. La sfârșitul anului 2013, SC Energy Distribution Services SRL declarase o cifră de afaceri de 69.451.081 de lei, profit net de 3.922.708 lei și şase salariați. Cea de-a doua firmă a familiei Mirea, SC Vatech Consulting SRL, a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 15.346 de lei, profit net zero și un singur salariat.
 
Conform vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.

Citeşte şi Contract de peste 150.000 de lei pentru furnizare de energie electrică la Spitalul Militar Constanța

Anunţul complet de atribuire poate fi vizualizat în secţiunea „Documente” a acestui articol

Ti-a placut articolul?

Comentarii