Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:05 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fire Protect SRL va întocmi documentația pentru apărarea împotriva incendiului la CFR sucursala RCF Constanța (document)

ro

25 Jan, 2016 19:17 1352 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, prin sucursala RCF Constanța, a atribuit prin licitație deschisă constractul „Întocmire documentație specifică apărării împotriva incendiului (identificare și evaluare risc incendiu și elaborare scenariu de securitate la incendiu) pentru clădiri aflate pe raza Sucursalei Regionale CF Constanța – 4 loturi”. Locul principal de prestare a serviciilor va fi efectuat pe raza Sucursalei RCF Constanța, în județele Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași. Criteriul de atribuire al contractului a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit constractul a fost Fire Protect SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 78.711,75 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 50.859,90 lei, fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:
 
Fire Protect SRL, cu sediul social în Buzău, pe strada Zona Bazar, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, activităţile principale sunt legate de luptă împotriva incendiilor şi de prevenire a acestora.
 
Asociatul unic al societății este Voicu M Victor Claudiu iar administratorul este Voicu I. Adriana Iuliana.
 
La finalul anului 2014, reprezentanții firmei au declarat o cifră de afaceri de 157.001 lei, datorii în valșoare totală de 75.899 lei, un profit brut de 48.784 lei și un singur salariat.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii