Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:54 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filtre Aer Curat SRL furnizează echipamente pentru ventilație către Nuclearelectrica SA (document)

ro

07 Mar, 2017 22:40 1356 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract societății Filtre Aer Curat SRL care are ca obiect filtre, prefiltre și sistem ventilație, a cărei valoare totală este de 247.330 de lei, fără TVA.
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, SC Filtre Aer Curat SRL s-a înființat în 2001, are sediul social în satul Gura Vadului, comuna Gura Vadului, județul Prahova.
 
Are un capital social subscris de 552.000 de lei, integral vărsat, iar domeniul de activitate al societății este fabricarea echipamentelor de ventilaţie şi frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz casnic.
Asociați în cadrul firmei sunt Marilena și Vasile Ene.
 
 
Cei doi nu mai sunt acționari sau asociați la alte firme.
 
Conform vrăjitorul.eu, bilanțul financiar pe anul 2015 relevă o cifră de afaceri de 3.326.893 de lei și un profit brut al exercițiului de 437.738 de lei.       
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii