Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:50 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euro Construct SA oferă servicii feroviare pentru subunitățile SRTFC Constanța (document)

ro

25 May, 2016 08:11 1853 Marime text

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
SNTFC „CFR Călători” SA a atribuit prin licitaţie deschisă (electronică) contractul „Servicii de întreținere, reparații și verificare a liniilor și aparatelor de cale din subunitățile SRTFC Constanța”, cu locul principal de prestare în SELC Medgidia, Revizia de vagoane Mangalia, Revizia de vagoane Constanța și Post Revizie Fetești, unde criterial de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublic.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost SC Euro Construct SA. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 212.148,90 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 212.097,41 lei, fără TVA.
 
Înființată în 2002, Euro Construct SA, cu sediul social în Constanţa, pe strada Justiţiei numărul 24, lotul 2/1, are un capital social subscris de 200.000 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt legate de lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă  şi subterane.
 
Acționari persoane fizice în societate sunt: Constantin Străinu (fondator – ce deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5.69%), Gheorghe Şerbănescu (fondato – cu o cotă de 1.01%), Niculina Bolchiş (fondator – cu o cotă de 1.01%), Ovidiu Mugurel Cherţ (acționar – cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5.04%) și Tudor Vlad (acționar – cu o cotă de 87.25%). Persoanele împuternicite sunt: Nicoleta Papuc – ce deține funcția de director economic și Tudor Vlad – în calitate de conducător și administrator.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii