Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:18 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Energobit SA a bifat un nou contract cu Primăria Constanța, privind achiziția autobuzelor electrice. Ce vor furniza (document)

ro

28 Sep, 2021 00:00 2274 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța a atribuit un contract către Energobit SA
  • Vor întocmi mai multe documente necesare pentru viitoarele autobuze electrice care vor intra în flota CT BUS
  • Contractul valorează puțin peste 2 milioane de lei
 
Primăria Municipiului Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția serviciului de întocmire a mai multor documente necesare achiziției de autobuze electrice la Constanța.
 
Mai exact, este vorba de licitația privind achiziția „Serviciul de întocmire a SF, DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistență tehnică și a execuției instalațiilor de utilizare – coloane electrice alimentare, punctelor de conexiune și montare a stațiilor de reîncarcare aferente proiectului "Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 12 m.l." și "Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 10 m.l." LOT 1 Locație strada Cișmelei cap linie CT BUS LOT 2 Locație strada Theodor Burada/Gării cap linie CT BUS LOT 3 Locatie strada Industrială garaj CT BUS”.
 
Atribuirea a avut loc pe 15 iunie 2021, dar rezultatul a fost recent publicat. Valoarea finală a contractului este de 2.145.709,51 lei. Energobit SA este câștigătoarea contractului.
 
Aceeași societate a câștigat și contractul privind serviciul de întocmire a SF, DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistență tehnică și execuție a instalațiilor de utilizare - coloane electrice alimentare, punctelor de conexiune și montare a stațiilor de reîncărcare pentru viitoarele autobuze electrice din municipiul Constanța.
 
Despre Energobit SA
 
Energobit SA este o societate înființată în anul 1991, în Cluj.

Acționarii societății sunt IHC S.A R.L., Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Leabrook Limited și Energobit Holding Limited.

Domeniul de activitate principal este ”lucrări de instalaţii electrice”.                           

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Energobit SA a câștigat contractul de amenajare a stațiilor de reîncărcare pentru autobuzele electrice din Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii