Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel Dobrogea plăteşte 400.000 de lei pentru servicii de curăţenie (document)

ro

22 Jan, 2015 12:08 1516 Marime text
Enel Distribuţie Dobrogea SA a atribuit, la data de 24 decembrie 2014, un contract în valoare de 400.728 de lei societăţii Romprest Servicii Integrate SRL Bucureşti.
 
Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare şi nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, conform licitatiapublica.ro. 
 
Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este o situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute.
 
Contractul prevede prestarea de servicii de întreţinere şi curăţenie în sedii administrative şi de exploatare, servicii de eliminare a deşeurilor menajere şi a apelor menajere.
 
Romprest Servicii Integrate SRL are un capital social de 6,5 milioane de lei şi a mai prestat servicii similare şi în Portul Constanţa. Asociaţi în societate sunt Romprest Service SA, cu 99,9% din părţile sociale şi Theodor Constantin Grecu, care este şi director general adjunct, care deţine 0,1% din părţile sociale. Florin Bolchiş este administrator al firmei şi director general.
 
Conform vrajitorul.eu, firma a avut în anul 2013 o cifră de afaceri de peste 45 de milioane de lei, cu un profit net de peste 1,5 milioane şi 1.293 de salariaţi. Compania se află într-o situaţie financiară bună, iar marja profitului net este ridicată, având în vedere industria din care face parte, mai notează sursa citată. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii