Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EMSI SRL a organizat pentru Consiliul Județean Constanța „Gala Excelenței și Performanței Feminine 2023", un eveniment de peste 20.000 de euro. De ce meniu au avut parte invitații? (DOCUMENT)

ro

13 Mar, 2023 00:00 1950 Marime text
  • Contractul a fost atribuit la valoarea de 91.950 lei fără TVA, 109.420 lei cu TVA, respectiv 22.000 de euro
  • Potrivit caietului de sarcini, serviciile de organizare ale evenimentului intitulat „Gala Excelenței și Performanței Feminine 2023", presupune închiriere sală evenimente de minim 700mp și pentru minim 500 persoane în stațiunea Mamaia și servicii de catering pentru minim 500 de persoane
  • Evenimentul a avut loc duminică,12 martie la Grand Ballroom Melody Mamaia
  • Societatea EMSI a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în Constanța, strada Celuloziei nr.6
  • În anul fiscal 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 310.215 lei, cu un profit de 4.749 lei la un număr mediu de 3 angajați.
  • Asociații companiei sunt Irina-Simona Jones și Ioan-Florin Orlandea
  • Bărbatul figurează din 10.08.2021 și administrator al SRL-ului
  • Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu achiziții publice în valoare de 274.891,76 lei
  • În trecut, firma a fost administrată de Petru Ciprian Hanţi, fratele afaceristului constănțean Romeo Hanți deținătorul tipografiei Muntenia


Consiliul Județean Constanța a atribuit direct un contract de servicii organizare eveniment „Dezvoltare Durabilă a județului Constanța prin Promovarea Femeilor Antreprenor".

Oferant câștigător este EMSI SRL din Constanța.
Contractul a fost atribuit la valoarea de 91.950 lei fără TVA, 109.420 lei cu TVA, respectiv 22.000 de euro.
Potrivit caietului de sarcini, serviciile de organizare ale evenimentului intitulat „Gala Excelenței și Performanței Feminine 2023", presupune închiriere sală evenimente de minim 700mp și pentru minim 500 persoane în stațiunea Mamaia și servicii de catering pentru minim 500 de persoane.
Invitații prezenți la eveniment au servit foie gras de pasăre, tartină cu somon fume pe lămâie, tartină cu icre de manciuria, prosciutto crudo, măsline kalamata, salată boeuf, suncă de curcan, cârnați stick, platou cu brânzeturi asortate și fructe, salam picant, carpaccio di vitello, muschiuleț de porc cu sos brun spaniol, frigăruie de pui cu legume, legume sotte, ciuperci sotte, orez sălbatic, cartofi rozmarin, piure de cartofi cu trufe, salată dobrogeană, salată de ardei copți, salată de vinete, salată caezar, chiflă albă/negră/semințe/integrală, tort cu cremă de vanilie și fructe, mini prăjiturele de fructe și băuturi (cafea, ceai, băuturi răcoritoare și fresh-uri).
Firma câștigătoare a asigurat și personal auxiliar necesar pentru servirea băuturilor și a platourilor și în același timp s-a ocupat și de servicii de amenajare decor cu aranjamente florale din flori naturale, buchete de flori pentru femeile premiate și tipărituri specifice evenimentului, achiziție trofee din cristal și asigurarea scenei de interior cu sistem de lumini, panou led și sistem de sonorizare.

Evenimentul a avut loc duminică,12 martie la Grand Ballroom Melody Mamaia, potrivit unui comunicat de presă transmis de autoritatea contractantă.
Despre EMSI SRL

Societatea EMSI a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în Constanța, strada Celuloziei nr.6.

În anul fiscal 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 310.215 lei, cu un profit de 4.749 lei la un număr mediu de 3 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 12.30%.
În anul fiscal 2020, firma a raportat o cifrăde afaceri de 461.380 lei și un profit de aproximativ 25.000 lei.
Obiectul de activitate al societății sunt lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
Asociații companiei sunt Irina-Simona Jones și Ioan-Florin Orlandea.
Bărbatul figurează din 10.08.2021 și administrator al SRL-ului.
Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu achiziții publice în valoare de 274.891,76 lei.
În trecut, firma a fost administrată de Petru Ciprian Hanţi, fratele afaceristului constănțean Romeo Hanți deținătorul tipografiei Muntenia.
În 2021, EMSI SRL administrată de Hanți câștiga de la Primăria Constanța contractul pentru erviciul de promovare aferent proiectului "Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța-Etapa II în valoare de de 10.200 lei fără TVA.
În toamna anului trecut, EMSI SRL a mai partener al Consiliului Județean Constanța în cadrul unui alt eveniment care a avut ca scop implementarea unui sistem de management al calității în administrația județeană.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Cine a câștigat contractul de promovare a proiectului Reamenajarea zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța-Etapa II?


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii