Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:00 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrocentrale Constanța SA a cumpărat leșie de peste o jumătate de milion de lei

ro

11 Jan, 2016 18:59 1046 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Electrocentrale Constanța SA a cumpărat pentru  stația Palas Constanța acid clorhidric tehnic de sinteza 32 % si Soda caustica – Lesie 100 %. Sustanțele sunt necesare in instalatiile de demineralizare a apei si din instalatiile de tratare a condensului de baza din Electrocentrale Constanta S.A., pentru regenerarea maselor schimbatoare de ioni cationice si anionice. Prin contractul cu numărul 8126/24.09.2015, Elcen a atribuit la data de 07.12.2015 contractul firmei care a oferit prețul cel mai scăzut. unicul prticipant de altfel. Este vorba despre CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI, care și-a adjudecat contractul pentru suma de 538.000 de lei. Valoarea estimată inițial a contractului era de 552.530 de lei.

Firma cu sediul în bacău este deținută de STATUL ROMÂN PRIN AUTORITATEA PENTRU ADMINISTRAREA ACTIVELOR STATULUI (12.8956%) și A2 Impex SRL (83.8158%)din Prahova. Peste 7.000 de persoane fizice dețin 0.2971% acțiuni la această firmă, dar și 8 persoane juridice, care împart 2.9915%  din acțiuni. Directorul general al firmei este Dumitru Coman, iar administratori sunt CONSTANTINESCU N. DUMITRU, BĂNCILĂ VIRGILIU și ALEXĂ V. ANIŞOARA. Firma are ca obiect de activitate Fabricarea altor produse chimice anorganice, de bază.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii