Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumul de acces către dana nr.12 port Basarabi va fi reabilitat. Ce societate se ocupă de lucrări

ro

05 Jun, 2021 10:31 3433 Marime text
  • Valoarea totala a achiziției (fară TVA) este de 1.199.546,56  lei.  
  • Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este PG Delta Electron SRL din Năvodari.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit recent un contract de reabilitare drum de acces la dana nr.12 port Basarabi.
Potrivit Licitatiapublica.ro, contractul prevede reabilitarea drumului de acces la dana nr.12 port Basarabi ( lucrări rest de executat), dar și execuţie lucrări conform: PT- Actualizare, completare și rest de executat (piese scrise și piese desenate), conform caiet de sarcini.
 
Valoarea estimata lei fară TVA: 1.648.380,70 din care:
- valoare estimata execuție: 1.608.176,30 lei fără TVA.
- valoare estimata organizare de șantier: 40.204,40 lei fără TVA;
 
„Valoarea estimata a contractului de achiziție nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute, conform deviz general la faza DALI. Valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute : 102.491 lei, fară TVA“ – conform licitatiapublica.ro.
 
Se pot solicita clarificări cu șase zile înainte de data limita de depunere a ofertelor. De asemenea, entitatea contractantă vă răspunde solicitărilor de clarificări cu 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă vă raspunde doar la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul limita stabilit, iar la solicitările adresate după acest termen limita stabilit, nu vă raspunde.
 
Procedura de atribuire a contractului de achiziție sectoriala este inițiată sub incidenta prezentei clauze suspensive:

„Încheierea contractului de achiziție sectoriala este condiționată de aprobarea prin Hotărâre de Guvern a Bugetului de Venituri și Cheltuieli al companiei pentru anul 2021 (document care conține sumele aprobate cu această destinație pentru "Reabilitare drum de acces la dana nr.12 port Basarabi" - lucrări rest de executat, în Planul de investiţii surse proprii 2021), semnarea contractului fiind posibila doar în situația în care se respecta dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislației privind finanțele publice.
În cazul în care, indiferent de motive, aprobarea prin Hotărâre de Guvern a Bugetului de Venituri și Cheltuieli al companiei pentru anul 2021 lucrărilor, nu se realizează, Autoritatea Contractantă vă aplica prevederile [art.225 alin.(1) lit.c) teza a II-a din Legea nr. 98/2016], fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică.
Ofertanții din cadrul procedurii de achiziție acceptă utilizarea clauzei suspensive de mai sus, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele pierderi pe care le-ar putea suferi în situația descrisă“ - conform licitatiapublica.ro.

 
Valoarea totala a achiziției (fară TVA): 1199546.56 RON
 
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este PG Delta Electron SRL din Năvodari.
 
Despre PG Delta Electron SRL
 
Societatea PG Delta Electron SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul social pe strada Taberei, nr. 1, Năvodari, județul Constanța. Capitalul social subscris este de 1.000 lei, integral vărsat, compus din 100 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Potrivit confidas.ro, asociații societății, care se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, sunt Cornel Florin Pocora și Elena Pocora, cei doi fiind și administratorii societății.
 
Societatea are o cifră de afaceri de 16.253.082 lei, ultimul an raportat, conform confidas.ro fiind 2019. Profitul net este 3.525.667 lei, iar numărul mediu de angajați este 44.
 
Potrivit confidas.ro, societatea PG Delta Electron SRL este asociată cu o cotă de 50% în cadrul Beach Rezidence SRL Constanța. De asemenea, numele lui Cornel Florin Pocora este asociat cu o cotă de 50% în cadrul societății Agroseven SRL Constanța, cu o cotă de 33% în cadrul Complex Sunrise Mamaia Nord SRL Constanța. Elena Pocora este reprezentant asociat persoană fizică în cadrul Beach Rezidence SRL Constanța și unic asociat și administrator al societății Delta Electron Logistic SRL, în prezent radiată. Potrivit recom.ro, numele Elenei Pocora apare menționat ca asociat în cadrul Delta Electron Logistic SRL Năvodari, Litoral Sun Tour SRL Năvodari, Lotus Lavapies SRL Năvodari și Producții Pavele Sibioara SRL.
Conform confidas.ro, societatea PG Delta Electron este (sau a fost) în perioada 2010-2021 parte în 33 de procese aflate pe rolul instanțelor din România.
 
În perioada 1 aprilie 2020 – 3 ianuarie 2013 compania Pg Delta Electron S.R.L. a încheiat 42 contracte de achiziții publice în valoare totală de 19.106.584,17 lei, potrivit confidas.ro

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii