Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:35 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DRDP Constanța primește uleiuri minerale de la Premium Lubricants SA (document)

ro

23 Dec, 2015 23:42 1637 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale SA – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit prin licitație deschisă (electronică) contractul „Furnizarea de uleiuri minerale, vaseline, unsori și antigel - DRDP Constanța”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
  
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Premium Lubricants SA. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 149800 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 149799.50 lei fără TVA.
 
Cine este firma câștigătoare?
 
Premium Lubricants SA, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, pe Calea Floreasca, numărul 169A, are un capital social subscris de 155.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.
 
Acționarul persoană juridică, Prista Oil Holding EAD, în calitate de acționar semnificativ, are un aport la capital vărsat total în valoare de 154.990 lei, iar asociatul persoană fizică este Plamen Stoilov Bobokov cu un aport de 10 lei.
 
Administratorii societății sunt Boychev Milen, Topalis Anastasios și Ionescu Valentin.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii