Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DRDP Constanţa a atribuit un contract către Liciu Con SRL (document)

ro

12 Oct, 2016 16:16 4403 Marime textPentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA – DRDP Constanţa a atribuit contractul privind „reparaţii pod pe DN 21, km 40+600, la Însurăţei, judeţul Brăila“.
 
Estimat iniţial la suma de 1.883.838 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 1.487.827,97 lei. Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Liciu Con SRL Buzău.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 12 octombrie, firma are sediul social în Buzău, a fost înfiinţată în anul 1992 şi se ocupă de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Asociatul unic şi administratorul firmei este Vasilică Liciu.
 
Potrivit presei locale din Buzău, Liciu Con SRL ar fi „un abonat permanent la banii publici, din 2004 până în prezent“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii