Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două societăţi vor asigura servicii specifice de peste 1,5 milioane pentru instalaţii din dotarea Enel Distribuţie Dobrogea (document)

ro

22 Jan, 2015 20:36 2121 Marime text
Două societăţi vor asigura serviciile de întreţinere, revizie şi reparaţii pentru instalaţii de ridicat din dotarea Enel Distribuţie Banat şi Enel Distribuţie Dobrogea, potrivit LicitaţiaPublica.ro.
 
Contractul a fost atribuit la data de 7 ianuarie. Enel Distribuţie Dobrogea SA are adresa pe strada Nicolae Iorga, nr 89 A, municipiul Constanţa. Locul principal de prestare este reprezentat de sediile de lucru ale achizitorului sau la atelierul service al prestatorului.
 
Conform descrierii contractului, acesta presupune, servicii de întreţinere, revizii şi reparaţii pentru instalaţii de ridicat PRB tip OIL&STEEL SCORPION 15 E, ce echipează autospecialele MERCEDES UNIMOG Lot 2 "Servicii de întreţinere, revizii şi reparaţii pentru instalaţii de ridicat macara hidraulică cu braţ telescopic Tip PM, model 19024P CE, producător PM GROUP SPA ITALIA, montate pe autoşasiu IVECO" Lot 3."Servicii de întreţinere, revizii şi reparaţii pentru instalaţii de ridicat, tip OIL&STEEL SCORPION 1490 SMART, ce echipează autospeciale NISSAN.
 
Valoarea totală finală a contractului sau a contractelor este de 1.556.764 de lei.
 

Societăţile câştigătoare

 
Au fost primite două oferte, ambele fiind declarate admisibile. Astfel, contractul a fost atribuit societăţilor TTA Echipamente SRL şi Bologna Service SRL
 
Deşi în anunţul de atribuire, adresa societăţii TTA Echipamente SRL este calea Rahovei, nr 266 – 268, corp 2, Sector 5, Bucureşti, conform Registrului Comerţului la această adresa a funcţionat anterior firma, în prezent fiind radiată, iar noul sediu social este sat Dudu, comuna Chiajna, strada Salcâmilor, nr 19, judeţ Ilfov.  Asociaţi, persoane juridice, în TTA Echipamente SRl sunt TOCOLENSIA INVESTMENTS LTD cu sediul social în Cipru şi ECOPLANIA HOLDINGS LIMITED, cu sediul tot în Cipru. Activitatea principală a societăţii este „Activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente pentru construcţii”.  
 
Cea de-a doua societate, Bologna Service SRL, are sediul social în oraşul Otopeni,  strada Garofiţelor, nr 2, judeţul Ilfov. Firma este activă din 2002 şi are ca principal obiect de activitate „Activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente pentru construcţii”. Asociat unic în societate este Paolo Poluzzi de 56 de ani, cetăţean italian. Acesta mai este asociat şi în Bologna SRL, cu sediul în Arad, radiate şi în Roximobiliare SRL, aflată în lichirade, dar cu sediul tot pe strada Garofiţelor, nr 2,  localitatea Otopeni, judeţul Ilfov. Pe lângă firmele menţionate anterior, firme în care Paolo Poluzzi este şi administrator, acesta apare şi în Roximobiliare SRL, radiată, cu sediul în Bacău.
 
Vrajitorul.eu arată că, la finalul anului 2012, Bologna Services SRl avea o cifră de afaceri de 985.358 de lei şi un număr mediu de 8 salariaţi. De asemenea, indicatorii financiari arată că această companie se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
 
Conform licitatie-publica.ro, aceeaşi firmă a mai câştigat contractul “Servicii de întreţinere, revizii şi reparaţii pentru instalaţiile de ridicat Oil & Steel SCORPION 15” , Lot I: ENEL Distribuţie Muntenia şi lot II –ENEL Distribuţie Dobrogea, la data de 30 martie 2012.
 
 Anunţul complet de atribuire poate fi vizualizat în secţiunea „Documente” a acestui articol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii